Nederlands Engels Duits
HelenawerfWatersport

Sinds medio 2014 bestaat er tevens de mogelijkheid met uw camper op ons terrein te verblijven. Wij beschikken over een 20-tal camperplaatsen waarbij men gebruik kan maken van sanitair, stroom en water.
De camperplaats is geopend van 1 februari tot 1 december en dagelijks toegankelijk tussen 9.00 en 20.00uur.

Wij verzoeken u zich bij aankomst te melden bij de havenmeester. Uw camper kunt u dan kort parkeren in het daarvoor aangewezen vak aan de inrit.
Op het havenkantoor/winkel ontvangt u de nodige informatie en wordt u een geschikte ligplaats toegewezen.

Op korte loopafstand van de binnenstad en het Designer Outlet Center ligt Roermond met al zijn pracht aan u voeten.
U kunt vanuit een centraal punt allerlei activiteiten ondernemen o.a. boottochten, fietstochten, stadswandelingen, bootverhuur, winkelen of gewoon even lekker uitrusten.

Reserveren van een camperplaats is mogelijk per email voor maximaal 2 nachten.  info@helenawerf.nlTen behoeve van uw navigatie:
bereikbaarheid ivm. bouwwerkzaamheden:
In verband met bouwwerkzaamheden is de afrit aan de rotonde naar "de Ster" dagelijks tussen 6.30-17.00 uurzijn afgesloten. De omleiding is als volgt: u neemt de eerstvolgende afrit ( na de afsluiting ) via de "Bisschop Lindanusssingel" tot aan de volgende rontonde, hier neemt u de eerste afrit naar de "Burgemeester Höpperlaan" en volgt u deze weg tot aan de kruising "Voorstad Sint Jacob / De ster". Wegrijden uit de "Voorstad st. Jacob" kan via de oorspronkelijke weg.

 

Adres Camperplaats;
De Ster 13
6041 LP  Roermond

Adres Havenkantoor/ winkel;
Maasboulevard 101
6041 LX Roermond

Plattegrond klein.jpg  

camperplaats erop uit 3.jpg      
Bronvermelding: NKC Kampeerauto